Politie zoekt gewapende overvaller Plus

zondag 19 maart 2017

Borne - Mogelijk is hij gevlucht in een gestolen BMW Z4 voorzien van het kenteken 2-KPH-93

Op zaterdag 18 maart 2017 omstreeks 19.30 uur overvalt een onbekende gewapende man de Plus aan de Oude Hengeloseweg in Borne. Hij dwingt de caissière om geld en sigaretten af te geven. Daarna rent hij naar buiten, stapt in een donkerkleurige auto en rijdt in de richting van Hengelo.

De overvaller droeg donkere kleding, een muts tot over zijn wenkbrauwen  en hij had een sjaal voor zijn mond.  De man had een zwarte tas bij zich met daarin mogelijk een luchtbuks.

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. Slachtofferhulp is ingeschakeld  voor het personeel van de supermarkt.

Zaterdagmorgen is een personenauto merk BMW Z4 voorzien van het kenteken 2-KPH-93 gestolen aan de Tegelerweg in Enschede. Het is mogelijk dat de dader van de overval in deze auto is weggereden.

Weet je meer van de overval of gestolen BMW?

Politie wil graag in contact komen met getuigen die bijzonderheden hebben gezien die mogelijk te maken hebben met deze overval of die de gestolen BMW  in de omgeving van Borne hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900 8844 of reageren via het digitaal tipformulier.

2017124387 ^cw

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borne | 112 alarmeringen Borne | Goedkoop Tanken in Borne | Supermarkten in Borne | Weerbericht Borne