Laatste verdachte in hechtenis verdacht van (poging) doodslag

vrijdag 6 maart 2015

Almelo - Een rechercheteam van de politie onderzoekt sinds eind januari een dodelijk steekincident aan de Sluitersveldssingel in Almelo. Sindsdien zijn negen verdachten aangehouden. Vandaag, 6 maart, is de 40-jarige man die nog vast zat heengezonden. De enige verdachte die op dit moment nog vast zit is de 44-jarige verdachte. Hij wordt verdacht van doodslag van de 45-jarige man die om het leven kwam bij het steekincident, en poging doodslag van de 40-jarige verdachte die vandaag heengezonden wordt. Deze 40-jarige man raakte bij hetzelfde incident ernstig gewond.

Het steekincident vond plaats in de nacht van vrijdag opzaterdag 24 januari, rond 02.45 uur. Naast het dodelijke slachtoffer raaktendrie anderen gewond, van wie n (de 40-jarige man) ernstig. De politie riep eenTeam Grootschalige Opsporing op om te onderzoeken wat er zich precies in hetflatgebouw waar het steekincident plaatsvond heeft afgespeeld. In dit onderzoekbleek ondermeer dat er een andere vechtpartij aan het steekincident vooraf ging.Deze vechtpartij, tussen twee groepen jongeren, vond plaats in hetSchelfhorstpark.

Er zijn lopende het onderzoek negen personen uit Almeloaangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de openlijke geweldplegingen;zes mannen, een vrouw en twee minderjarige jongens. De 44-jarige man wordtverdacht van doodslag en poging doodslag, alle anderen worden verdacht vanopenlijke geweldpleging.

2015040873

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borne | 112 alarmeringen Borne | Goedkoop Tanken in Borne | Supermarkten in Borne | Weerbericht Borne