Vrachtwagen rijdt tankshop binnen

vrijdag 17 oktober 2014

Deurningen - Een vrachtwagen is donderdagavond 16 oktober de shop van een benzinestation aan de A1 binnengereden. De vrachtwagenchauffeur raakte licht gewond. De tankshop raakte zwaar beschadigd.

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding dat een vrachtwagen,geladen met groente, de shop van een benzinestation bij parkeerplaatsLonnekermeer was binnengereden. De chauffeur, een 54-jarige man uit Berlijn,raakte licht gewond aan zijn voet. Hij kon op eigen kracht de auto verlaten. Uiteen eerste onderzoek bleek dat de chauffeur met zijn vrachtauto van de snelwegraakte en vervolgens de tankshop binnenreed.

Niemand gewond

De Verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht vanhet ongeval. Bij de chauffeur werd een blaastest afgenomen. Hij bleek niet teveel te hebben gedronken. Op het moment van het incident waren twee medewerkersen enkele klanten in de tankshop aanwezig, maar niemand raakte gewond. Door debotsing raakte de tankshop zwaar beschadigd. Er was enige tijd sprake vaninstortingsgevaar.

Technisch onderzoek

In de loop van de nacht is de vrachtauto weggesleept voortechnisch onderzoek. De tankshop is gestut. Bouwtechnisch onderzoek moetuitwijzen wat met de tankshop gaat gebeuren. Het tankstation is niet bereikbaar.De parkeerplaats wel.

2014104276

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borne | 112 alarmeringen Borne | Goedkoop Tanken in Borne | Supermarkten in Borne | Weerbericht Borne