Oplichters doen zich voor als rechercheurs

zondag 5 juli 2015

Almelo - Een bewoonster (op leeftijd) van de Bornsestraat heeft vrijdagmiddag 3 juli rond 15.00 uur twee mannen in haar woning gehad die zich voordeden als rechercheurs.

Zij gaven aan bezig te zijn met een buurtonderzoek n.a.v.diefstallen door Oost-Europese mannen. Daarbij informeerden zij en passant naareventuele waardevolle bezittingen van de vrouw. Het betreffen mannen in deleeftijd van 30 ? 40 jaar. En daarvan had een ?vadsig? postuur en kortdonkerblond haar; de ander is iets kleiner, heeft een normaal postuur endonkerblond krullend haar tot over de oren. Om binnen te komen toonde n vanhen quasi een soort pasje / grote sleutelhanger met het opschrift politie.Geadviseerd wordt om bij dergelijke figuren goed door te vragen en bij twijfeleven naar hun namen te vragen en een check te doen via de lokale politie(0900-8844). Meld dergelijk verdacht bezoek altijd bij de politie.Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verbandhoudt met deze poging tot oplichting / diefstal of een soortgelijke ervaringheeft -en daarover nog niet met de politie gesproken hebben- wordt gevraagdcontact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan wordendoorgegeven via 0800-7000.De politie stelt een nader onderzoek in naar deze oplichters.

(2015324694)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borne | 112 alarmeringen Borne | Goedkoop Tanken in Borne | Supermarkten in Borne | Weerbericht Borne