Arrestaties voor handel in grote partij gestolen merktassen

donderdag 20 november 2014

Almelo - De politie heeft dinsdagochtend 18 november twee verdachten aangehouden op verdenking van heling van een partij dure merktassen. In juni werden in Oldenzaal en Enschede grote partijen tassen gestolen.

Uit onderzoek is gebleken dat de tassen in bezit waren van de verdachten dienu zijn aangehouden. Het gaat om een man van 37 en een vrouw van 30 jaar uitAlmelo. De tassen werden onder meer op internet en in een winkel aangeboden.

Huiszoekingen

De politie heeft dinsdag 18 november op drie plekken in Wierden en Almelohuiszoeking gedaan. Daarbij zijn spullen in beslag genomen die vermoedelijkgestolen zijn. Ook zijn er onder meer computers en administratie in beslaggenomen om de handel en wandel van de verdachten verder te onderzoeken. Bij dehuiszoeking is verder een alarmpistool en een partij van 163 kilo vuurwerk inbeslag genomen.

Stop heling

Koopt u weleens spullen via internet of op straat? Bedenk dan dat helingstrafbaar is en dat het kopen van gestolen spullen de criminaliteit in standhoudt. Daarom is het belangrijk dat u controleert of hetgeen u wilt kopen alsgestolen geregistreerd staat. Meer informatie hierover vindt u op de websiteoverheling.

(2014171529)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borne | 112 alarmeringen Borne | Goedkoop Tanken in Borne | Supermarkten in Borne | Weerbericht Borne